Forretningsbetingelser

  • LEVERINGSBETINGELSER


Bestilling:
Du kan bestille og betale varer fra dragefisken.dk på følgende måder:

1. Ved at bestille og betale med betalingskort (er på vej)
2. Ved at bestille og betal via kontooverføresel

(konto 7681 0005468608
Iban nr. dk1476810003829041
Swift-kode ALMBDKKK

Alle priser på websitet angives inklusive moms.
Alle priser på websitet angives inklusive alle betalingskort afgifter.

Aftaler på vores website kan indgås på følgende sprog: Dansk/Engelsk
Når du har lavet en ordre hos Dragefisken.dk vil du herfter modtag en e-mail med kvittering

Aftaleindgåelse:
Når du handler med dragefisken.dk i vores Internetforretning skal du acceptere, at den endelige aftale om køb af de varer du bestiller, først sker, når en medarbejder i virksomheden har behandlet din ordre. dragefisken.dk har derfor ret til at afvise en bestilling, såfremt varen er udsolgt, er angivet med en forkert pris, er udgået eller af andre årsager.

Betaling:
Betales der med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på kr. 1200,- hvis dit dankort misbruges ved brug af pinkoden.

Data du afsender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Dragefisken.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra dragefisken.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:Levering:
Fragt og leveringsomkostninger oplyses på varen
Forsendelsesomkostninger er takst i følge post danmark/gls. Tillæg for IKKE brofaste øer. dragefisken.dk benytter Post Danmark eller GLS som fragtfirma.
Leveringstid er normalt 4-6 hverdage. Er der længere leveringstid oplyses dette som regel på varen - ellers informerer vi dig hurtigst muligt.
Leverancer til Grønland, Færøerne samt resten af verden foretages af TNT. Du er altid velkommen til at kontakte os om andre fragtmuligheder.

Fortrydelsesret:
Når varen retuneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen retuneres i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis varen tages i brug, og dette er helt åbenbart at bruge formindsker salgsværdein væsentligt.

Hvis du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for returfragten, når du retunerer varen. Hvis du har købt en vare via dragefisken.dk har du ofte ret til at fortryde købet. Du skal bare returnere varen til os senest 14 dage efter du har modtaget den. Du kan returnere varen til os ved at nægte modtagelse af varen når den leveres. Du kan også fysisk fremmøde på vores adresse og der returnere varen og fortryde købet.

Adressen er:

dragefisken.dk - Lystrupvej 19 8240 Risskov- Danmark
Mail: kontakt@dragefisken.dk


Hvis du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig ved en overførsel til din bank. Eller blot annullere din dankortbetaling, hvis vi endnu ikke har trukket beløbet. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret at den lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan udnyttes, vil vi kontakte dig, for at få oplyst hvortil købesummen skal retuneres.

Persondatapolitik:
C
ookies benyttes til at genkende dig. Disse kan let slettes. Hjælefunktioner for netop den browser du benytter, kan vise dig hvordan dette gøres.

Logstatistik:
Vi bruger logstatistik påwww.dragefisken.dk så vi kan se antal besøgende, hvor de kommer fra og på hvilken del af websitet dette forlades mm. Logstatistik bruges med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter samt skabe øget brugervenlighed.

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

Navn, Adresse, Telefon, E-mail

Personoplysningerne registreres hos dragefisken.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger: Ledelsen Og bogholderi. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Registrerede personoplysninger transmitteres krypteret via SSL og Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos mikkelcykler.dk har du altid ret til at gøre Indsigelser mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til dragefisken.dk via e-mail: kontakt@dragefisken.dk

Den dataansvarlige hos dragefisken.dk er Thorkild Madsen